Breestyle!


Uppdatering:
Marielle har skaffat hund och bor hos hennes mamma i Göteborg lite i sommar eftersom hennes karl jobbar, där plaskar hon i poolen, leker med småsyskon och pluggar. Jag har vart bostadslös i lite mer än en månad och vart sängliggandes hos Teo och krampat, var tydligen sån där gravid och fick göra abort = knarkat alvedon, kollat på blocket efter saker jag inte kan köpa, samt lipat till alla möjliga serier. Men jag fick en kaktus (råkade berätta för Teo att rosor köper man om man inte har någon fantasi och inte orkar bry sig, därav den söta lilla kaktusen), godis när jag ville och ungefär 100 pussar om dagen, så jag kan inte direkt klaga.

Well, nu är jag precis lagom bitter och lagom lycklig, fin balans. De senaste dagarna har jag spenderat med att skriva kontrakt till ett kollektiv tio minuter från korsvägen (Göteborg), samt spenderat ca 4h/dag med att kolla på Blocket under fliken "bortskänkes". I helgen flyttar jag och Teo och vi kommer att ha som en liten lägenhet i ett stort hus, en hall, ett pysselrum samt ett stort rum med balkong. Fancy as fuck eftersom jag kommer att få inreda hela skiten och ingen är lyckligare än jag.

I natt fick jag, efter sju veckors döende, tillbaka min Bree-style (erkänner helst inte att jag har en slags bitter förkärlek till Desperate Housewifes, men för att förtydliga begreppet Bree-Style, behöver man känna till detta faktum) och började baka bröd vid 01, samtidigt som jag tvingade min karl till att börja med lins&bönsoppa. Bree-Style-akten fortsatte efter sju timmars sömn då jag gick till affären och köpte champinjoner och potatis som ville gosa med resten av soppan. Tips! om man älskar när det bränner i käften när man äter: skiva i lite Chipotle som finns att köpa på "Extreme food" i Göteborg eller på deras hemsida: http://extremefood.se/

I övrigt har jag kladdat en del akvarell och gjort lite kollage som ni kan se ovan.

Sanna och den där fina röran, även kallat livet.