spishora.
Hej. Det här är min kompis Sammy, han är 18 år och snygg. Nej tjejer, sluta tänka tanken - Enda gången han får upp den på en brud är på morgonen. Nog om det.

Idag var vi i affären, tänkte åh pannkakooooor,  ååååh munorgasm! Men vem hinner spilla tid på att kläcka ägg och smälta smör?! Nej, någon ordning får det vara. Pannkaksmix + vatten + socker = win!
Lätt som en plätt: Man tar 4½ dl pannkaksmix, 5 dl vatten och lagom socker (plus lite extra), blandar med visp om man har och häller det i nån slags bunke och blandar runt skitfort. Tips! dansa samtidigt så går det snabbare. Häll i smör i en stekpanna och häll i smet när det ryker. Vänd på skiten och vänta lite, lägg pannkakorna på en tallrik om du har annars funkar bänken lika bra. Färdigt! Som ni ser på sista bilden var det jättegott.

Efter en pannkaka började vi diskutera tjejgrejer och skönhet, och jag har hört att ansiktsmask ska vara bra för hyn, vi testade, det var hur bra som helst!

Innan idag gjorde vi ansiktsmålning, jag fick vara kanin. Nu ska vi basta igen och ha tävling om vem som klarar längst, sen lite popcorn och vem-kan-äta-äckligast-mat-tävling, jobbig och stressig dag med andra ord, det är så mycket man ska hinna med innan det är dags att kolla på när grannen går till jobbet.

Sanna, fortfarande singel och arbetslös, sugen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback