Dagens fråga - nej tack, men...

 

The Juicebox är väl inte alltid som alla andra bloggar. Om möjligheten finns att göra saker med en bitter tvist eller helt enkelt tvärt emot görs det gärna så. Jag vet inte riktigt varför men passar på att skylla på Sanna. Hon har ett visst inflytande...

Hursomhelst, idag funderade jag över vad bloggläsare har för anledning till att läsa bloggar. Det finns ju en gigantisk mängd bloggare som enbart skriver om sin frukost, vad de har på sig och att de gått på bio med sin bästis osv. Hur kommer det sig att så många faktiskt bryr sig om att läsa om sådant? Gillar de bara att snoka eller handlar det om tristess?

De bloggar jag bevakar innehåller mycket bilder, inte "dagens outfit"-bilder utan tecknade bilder eller vackra eller intressanta fotografier. Jag läser knappt texten, jag gillar mest att titta på bilderna eftersom att jag finner dem inspirerande.

Så vill jag ha det i den här bloggen. Ovan ser vi en bild på en paprika som ser galet saftig ut och ja, är det någon som blir sugen på paprika? (Räcker upp handen) Att läsarna blir inspirerade att pyssla eller laga spännande mat som de aldrig annars skulle gjort.

 

The Juicebox sysslar inte med "dagens fråga" och liknande tönterier, vi försöker inte tvinga våra läsare att kommentera eller engagera sig mer än de känner för. Men idag tänkte jag ha ett undantag och fråga:

Varför läser ni den här bloggen? och Vad får er att fortsätta besöka en blogg?

 

Marielle - på frågvist humör

 


Kommentarer
Postat av: Jacob

Hmm.. mest för att du är så himla fin, och sedan är det ju skönt med er som kan kalla er för riktiga tillskott till bloggvärlden(som mest är tråkig).

2010-03-31 @ 22:50:53
Postat av: Bella.

Hm.. Några olika kriterier:

1) För textens skull. Finns helt fantastiska skribenter man inte kan gå miste om, liksom.

2) För fotografiernas skull.

3) För att det är underhållande.Eller för att bloggaren/bloggarna är snygga, liksom. : )

2010-04-01 @ 00:23:02
URL: http://smultronibacken.blogg.se/
Postat av: Bella.

Tänkte bara slänga in ett extra liksom, såg att det blev en del.

2010-04-01 @ 00:24:09
URL: http://smultronibacken.blogg.se/
Postat av: Anonym

pappricka

2010-04-01 @ 02:17:45
Postat av: Anonym

Ni kan ändå inte kalla er för en blogg som bara handlar om fotografier. Så skriv mer och visa era personligheter. Det är de som spelar roll. Spel och sygrejer kan kvitta.

2010-04-01 @ 02:43:36
Postat av: Jacob

Det låter ju som att liraren ovan har något slags gudomligt dokument med en mall på vad en blogg måste innehålla. "Skriv mer" - skriver dem på tok för lite för dig? kan dem inte få skriva så mycket de vill? "och visa era personligheter" - Deras inlägg strålar ju personligheter, kanske inte just de du vill läsa, men personligheter.Läs inte bloggen då om du inte gillar fotografier och spel, snälla gå till blondinbella istället. Det är väl sånt du gillar va?

2010-04-01 @ 10:24:40
Postat av: Isabelle

Man kan ju inte bara låta bli att läsa !

Och så saknar man er jätte mycket så det är en liten tröst när man får ta del av er vardag här :P

Ni är bäst, och jag tycker om er.

2010-04-04 @ 18:51:02
Postat av: fia

det är ju den knasiga blandningen som är bäst! allt hullerombuller. och att ni orkar hålla igång den och vara så jäkla aktiva. darn good!

2010-04-06 @ 10:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback